BørneIntra v2.19.1

Velkommen til børnehuset Skoven

Skiftende billeder

Børnehuset Skoven er en kommunal 0 til 6–års institution, der er bygget i 2007 og renoveret i 2016. Børnehuset ligger tæt på centrum i Bogense, men som også midt ude i skoven. Vi ligger også tæt på stranden, som vi gå eller cykler ud til.  

Vi har en stor dejlig legeplads, med plads til mange udendørsaktiviteter, som vi bruger hver dag.

I 2017 fik vi renoveret vore legepladser, så den er blevet rare at lege på. Vores vuggestuelegeplads blev også renoveret så der nu er med gode udfordringer for de mindste.

Børnehuset Skoven er delt op 5 børnegrupper, tre børnehavegrupper og to vuggestuegrupper.

Vi er ca. 80 børn – i perioder på året 70 børn og i andre perioder 90 børn.

Hvis I overvejer at skrive jeres barn på til børnehuset Skoven er I meget velkommen til at komme på besøg. Det vil være bedst hvis I ringer inden i kommer på tlf. 64 82 87 09 så vi er sikre på at vi har tid til at snakke med jer.

 

Seneste nyhed...

Nyt om nødpasning efter påske

Kære forældre i dagtilbud distrikt Bogense

 

Der bliver efter påske, lukket op for nødpasning i børnehuset Skoven.

 

Kriterier for nødberedskab fastholdes og er indenfor følgende tre kriterier i overensstemmelse med Regeringens retningslinjer:

 

  1. 0-9-årige børn, hvis forældre varetager samfundskritiske funktioner som ansatte i for eksempel ældre- og sundhedssektoren, sociale tilbud, sikring af infrastruktur, politi eller transport- og forsyningsvirksomheder. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.

 

  1. 0-9-årige børn, hvis forældre er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne.
    Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.

 

  1. Børn og unge, der har særlige sociale, pædagogiske eller behandlingsmæssige behov, herunder begrundet i forhold i hjemmet.

 

Hvis I har brug for nødpasning efter påske, skal i ringe til mig på tlf. 23 82 39 11, senest fredag d. 3. april kl.12.00

 

med venlig hilsen

Mette Hjorth

dagtilbudsleder.