BørneIntra v2.17

Velkommen til Naturbørnehaven Skamby

Billede

Naturbørnehaven Skamby -  Det Naturlige Valg For Glade Børn og Voksne.


Naturbørnehaven Skamby er den eneste kommunale dagtilbud i Nordfyns kommune som er anerkendt af friluftrådet. Naturbørnehaven får tildelt det Grønne Spire Flag som en anerkendelse af, at både børn og voksne gør en særlig indsats i naturen omkring os.


Børnehaven ligger i naturskønne omgivelser med bålhytte, skov og bakker.
Vi dyrker vores egne afgrøder som vi tilbereder over bål, vi arbejder med årstiderne, studerer planter og dyrelivet omkring os for herigennem at lærer børnene at færdes i og omgås naturen.
Vi oplever sunde og glade børn og mindre konflikter når vores børn får mulighed for, at udforske den verden der ligger lige uden for Naturbørnehavens fire vægge.
Vi lægger vægt på en grøn og miljøbevidst hverdagskultur, hvor sundhed, trivsel og et godt børneliv, er grundstenene i vores pædagogiske arbejde med børnene.
Vi elsker at bruge naturen som et pædagogisk rum, hvor der er plads til alle uanset alder og individuelle ståsted. Her er der plads til leg og læring gennem aktiviteter i mindre fællesskaber, hvor der er tid til at eksperimenter og fordybe sig i forskellige læringsmiljøer.
I Naturbørnehaven Skamby finder man gode fællesskaber i en hyggelig og rar atmosfærer, hvilket gør børnehaven til et trygt og rart sted at være for både for børn og voksne.